Download mijn nieuwe eBook: 100 lifestyle hacks voor Super CEO's

Jan 06, 2023

Afgelopen 5 jaar heb ik heel veel methodes getest om energieker, fitter en mentaal sterker te worden. Soms waren ze wat extreem. Maar de meeste aanpassingen waren eigenlijk vrij eenvoudig. En het heeft mij op alle fronten winst gebracht; een fit & gezond lichaam. En ben ik nu in staat om veel aan te kunnen qua mentale belasting. Dat fitte lichaam zorgde ook voor een zeer winstgevende business.

De afgelopen jaren hebben veel mensen mij gevraagd naar gezondheidtips. Ik heb over de jaren veel geinvesteerd in trainingen, coaches, progamma's, buitenlandsetrips, seminars, supplementen, voeding en tijd. Omdat ik ondernemers coach naar maximaal resultaat heb ik besloten om mijn inzichten GRATIS met je te delen. 

Een eBook met 100 tips die ik zelf heb toegepast - om als ondernemer in 2023 nog fitter en energieker te worden. En een nog betere ondernemer te worden.

Waarom ik dit deel? Ik heb namelijk het ripple effect gezien van mijn tips. Ik zag dat mijn tips levens veranderden. In eerste instantie van bevriende ondernemers en mijn klanten (ook ondernemers). Maar al snel veranderde het ook de levens van de medewerkers, partners en familie. En die op hun beurt ook de tips weer doorgaven en die levens veranderden.

De afgelopen jaren heb ik regelmatig mensen gehad die mij bedankten voor de inspiratie en deze lifestyle veranderingen. Soms kreeg ik bedankjes van mensen die ik niet eens kende. Dat ripple effect wil ik vergroten. Ik wil meer mensen inspireren in het kiezen van een gezonde levenstijl. Te beginnen bij ondernemers. Omdat ondernemers de leiders zijn waar mensen in de directe omgeving dagelijks mee te maken hebben. Mijn overtuiging is dan ook dat een gezondere wereld met gezondere en fitte mensen via ondernemers mogelijk is.

Ik heb het boek zo praktisch mogelijk gemaakt. 100 tips zonder te veel tekst. 

Think big. Start small. Scale fast.

Lees hem door en pak er een paar tips uit waarmee je wilt testen en zie of het voor je werkt. 

Download hier GRATIS het eBook

Ik wens je veel succes en een fit 2023!

Ontvang waardevolle inzichten, upcoming events en tips

Schrijf je in voor een onregelmatige nieuwsbrief. Je ontvangt alleen waardevolle emails. Blijf als eerste op de hoogte.

Je bent veilig bij mij. Altijd discreet.